Головні новини за 8 вересня: "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями"

Головні новини за 8 вересня: "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями"

"Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями"

Американське видання CNN оприлюднило матеріал, який, зокрема, містить розмову із трьома анонімними нібито "колишніми високопосадовцями української військової розвідки". Вони розкрили деталі довгопланової та зірваної спецоперації України по затриманню бойовиків приватної компанії "Вагнера", яка підтримувалась США.

У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів

У "Голосі" переконують, що з повагою ставляться до рішення своїх колег, однак сподіваються, що вони продовжать працювати за програмою, з якою йшли на вибори.

Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами

Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.

Легалізація криптовалюти в Україні: нардепи ухвалили "закон про біткоїн"

Віртуальні активи не будуть засобом платежу на території Україні, але ними можна буде законно розпоряджатися, в тому числі обмінюючи на інші віртуальні активи, гроші чи валютні цінності. Зокрема, законопроєкт визначає віртуальні активи як "сукупність даних в електронній формі, яка має вартість".

Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві

Пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено у серпні 2001 року, який був встановлений у сквері по вулиці Маршала Якубовського, 8. Однак, Київська міська рада через численні звернення мешканців столиці прийняла рішення про демонтаж монумента.

Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна

Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.

Читайте також
ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп
ЗМІ повідомляють, що поведінка нардепа від "Слуг народу" щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, була доволі агресивною.
Український Нью-Йорк: Рада перейменувала селище в Донецькій області Український Нью-Йорк: Рада перейменувала селище в Донецькій області
Перейменування Новгородського ініціювали місцеві жителі, які виступили за повернення населеному пункту його історичної назви.
Loading...
Load next