Збірна України з регбіліг приголомшливо обіграла команду Росії на чемпіонаті Європи (фото)

Збірна України з регбіліг приголомшливо обіграла команду Росії на чемпіонаті Європи (фото)
Зустріч завершилася з рахунком 96:18 на користь українців. У другій половині матчу рахунок був 60:0.

Вчора, 6 жовтня, збірна України з регбіліг у Белграді сенсаційно обіграла збірну Росії в матчі чемпіонату Європи в дивізіоні В.

Про це повідомляє Федерація України з регбіліг у Facebook.

Національна збірна команда України з регбіліг  здобула приголомшливу перемогу над збірною Росії в Чемпіонаті Європи з регбіліг 2021!!! Вперше в історії наша команда не просто здолала росіян, а перемогла їх з розгромним рахунком 96:18!!! Важко придумати кращого подарунка всім прихильникам регбіліг в нашій країні, – йдеться у повідомленні.

Поєдинок завершився з рахунком 96:18 на користь українців. У другій половині матчу було зафіксовано рахунок 60:0.
 
Для збірної Росії ця поразка стала другою на турнірі, раніше вони поступилися команді Сербії з рахунком 10:66.
 
У вирішальному поєдинку за право підвищитися в класі посперечаються команди України та Сербії. Зустріч відбудеться 9 жовтня.

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Loading...
Load next