"Мене так ненавидять - клас": Петраков не стримав емоцій під час пресконференції (відео)

"Мене так ненавидять - клас": Петраков не стримав емоцій під час пресконференції (відео)
Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков на пресконференції подякував журналістам за "ненависть". Він розповів, що наразі перестав читати різні образи про себе в інтернеті.

Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков провів свою пресконференцію присвячену старту жовтневого збору національної команди.

Про це повідомляє УАФ.

За півтора місяця, що я перебуваю біля керма збірної, мені так приємно - ви мене всі так ненавидите, стільки про мене статей, гидот. Я, чесно, став сильнішим - спасибі вам величезне, дякую. У мене мотивація така зараз, божевільна. Мене так ненавидять - клас. Всім бажаю здоров'я і добра. Бачите? Ви мене критикуєте, а я вам бажаю здоров'я, добра і щастя вашим родинам, - сказав Петраков.

Тренер запевняє, що за порадами знайомих, перестав читати різні висловлювання про нього в інтернеті. Він розповів, що таким чином почуває себе прекрасно. Натомість очільник збірної взяв з собою книжки. "Читатиму їх", - заявив Петраков. 

 

Читайте також
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео) Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)
Саме цей тренерський штаб буде готувати команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022. Зокрема, вже 1 вересня Україна зіграє на виїзді проти Казахстану.
"Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео) "Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео)
Наступний матч у кваліфікації світової першості збірна України зіграє найближчої суботи, 4 вересня, на столичному НСК "Олімпійський" проти збірної Франції.
Loading...
Load next