Головні новини за 18 листопада: замах на вбивство Лещенка, Стахіва заарештували та Яніна Соколова опублікувала документи у справі "вагнерівців"

Головні новини за 18 листопада: замах на вбивство Лещенка, Стахіва заарештували та Яніна Соколова опублікувала документи у справі "вагнерівців"

Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено

Замовниками виявились громадянка України та громадянин США.

Антивакцинатора Стахіва заарештували з можливістю застави у майже мільйон гривень

Галицький районний суд міста Львова обрав Остапу Стахіву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі  998 800 гривень.

"Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців"

Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".

"Носоріг" Олега Сенцова переміг на кінофестивалі у Швеції 

Фільм переміг одразу у двох номінаціях: "Найкращий фільм" та "Найкращий актор".

Збирав інформацію про військові об'єкти: СБУ викрила агента РФ в міськраді Харкова

Насамперед «замовників» з так званої "ДНР" цікавили маршрути переміщення колон з військовою технікою та види озброєнь українських військових.

"Середній палець" Зеленському: Гео Лероса відпустили під особисте зобов'язання

Суд обрав нардепу Гео Леросу запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на два місяці.

"Люди, які це говорили, мають застрелитися після цього", — Арестович про розслідування Bellingcat

Bellingcat із посиланням на колишнього главу ГУР Міноборони Василя Бурбу передає, що голова ВП Андрій Єрмак запропонував відкласти операцію на тиждень.

Читайте також
Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото) Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото)
У наймасштабніших за останні 20 років військово-морських навчаннях були залучені 32 бойові кораблі, 40 літаків і 5 тис. військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів Альянсу.
Наступ "Талібану": загроза та наслідки для світу після захоплення влади в Афганістані (відео) Наступ "Талібану": загроза та наслідки для світу після захоплення влади в Афганістані (відео)
Події в Афганістані можуть послабити вплив Росії та Китаю на міжнародній арені. У програмі телеканалу ПравдаТУТ Львів - “Пряма мова” львівський історик, експерт-аналітик Роман Піняжко розповів про небезпеку та наслідки захоплення влади в Афганістані радикальним угрупуванням "Талібан".
У США блогер відтворив "Гру в кальмара" у реальному житті У США блогер відтворив "Гру в кальмара" у реальному житті
Блогер відтворив «Гру в кальмара» з винагородою у $456 тисяч.
Loading...
Load next