Топ-100 найбільш прослуховуваних пісень в Україні за 2021 рік за версією Apple Music

Топ-100 найбільш прослуховуваних пісень в Україні за 2021 рік за версією Apple Music
Музична платформа Apple Music опублікувала перелік найпопулярніших пісень, які українці слухали протягом 2021 року.

В топ-10 не увійшов жоден україномовний виконавець, тоді як в топ-100 змогли потрапити всього 5 відчизняних співаків.

20 позицію хіт-параду зайняла співачка Надя Дорофєєва з піснею "gorit". Окрім неї, в 100 найкращих змогли потрапити Макс Барських, який заспівав дуетом із росіянкою Zivert, з треком "Bestseller", Артем Пивоваров – "Дежавю" та Тіна Кароль – "Скандал".  Єдиною україномовною піснею в переліку стала композиція молодого виконавця Wellboy – "Гуси", вона на 52-му місці.

Серед найвідоміших виконавців в Україні:

  • HammAli&Navai;
  • Minelli;
  • Scriptonite;
  • Masked Wolf;
  • Slava Marlow, Miyagi;
  • Macan;
  • Моргенштерн.

Таку сумну картину "українського" топу зможе змінити лише популяризація справді українського контенту. А щоб почути найкращі українські хіти,  презентуємо наймасштабніший на Західній Україні хіт-парад української музики ONE MUZ вмикай щосуботи о 19:30 на телеканалі ПравдаТУТ. Ти почуєш найякісніші пісні українських виконавців! Ми запалимо твої вихідні!

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео) Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)
Очільник Тернополя вимагає від організаторів музичного фестивалю "Файного міста" вибачень. Причина цьому - антихристиянський виступ польського гурту Batushka.
Жодного виконавця із РФ: збірна України видалила із плейлиста пісні "забороненого" Моргенштерна Жодного виконавця із РФ: збірна України видалила із плейлиста пісні "забороненого" Моргенштерна
Збірна України з футболу подала свій плейлист з пісень, які слухають у команді. Однак виявилось, що у ньому також присутні пісні російських виконавців. Плейлист повністю замінили, тепер у ньому 50 англомовних пісень.
Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard
Пісня "SHUM", з якою гурт Gо_A виступив на Євробаченні-2021, стала першою україномовною піснею, яка потрапила до чарту Billboard.
Loading...
Load next