Працівниця каналу «Рада» сказала, що ненавидить українську мову, а прапор України «так собі» (ВІДЕО)

Працівниця каналу «Рада» сказала, що ненавидить українську мову, а прапор України «так собі» (ВІДЕО)
Поліна Шишкіна, яка опинилася в центрі скандалу через свою заяву про українську мову та державний прапор, не була працевлаштована на телеканалі "Рада".

Гостьова редакторка державного телеканалу «Рада» Поліна Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову та вважає невдалим дизайн українського прапора. Мовник запевнив, що не мав жодних трудових відносин з Шишкіною, яка працювала на випробувальному терміні від продакшну «Кінокіт» і одразу була звільнена. Повідомляє Детектор Медіа.

Відео з висловлюваннями Шишкіної опублікував активіст Сергій Стерненко, який з посиланням на фейсбук дівчини вказав, що вона працювала «асистентом головного редактора». Зокрема, Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову та розкритикувала прапор України.

Прапор так собі, до речі. Могли б дизайн інший зробити, нормальний, тому що це п...ець, – каже Шишкіна.

Пізніше Шишкіна перепросила через свої висловлювання, заявивши, що «повністю усвідомила свою помилку». Відповідне відео опублікував телеграм-канал «Невідомий патріот».

Вчора я мала необережність погано висловитися про українську мову та український прапор. Вважаю, що це було невірно, особливо будучи дочкою учасника АТО, я як мінімум не мала на це права. Повністю усвідомлюю свою помилку і закликаю не повторювати її, особливо зважаючи на нашу геополітичну ситуацію, – завила Шишкіна.

Директор каналу «Рада» Вадим Перенчук у коментарі повідомив, що у мовника не було жодних трудових відносин з Шишкіною. За словами Перенчука, Шишкіна працювала на випробувальному терміні гостьовою редакторкою від продакшну «Кінокіт», який виробляє контент для каналу.

Вона в нас не була працевлаштована, і в нас немає жодних трудових відносин з цією особою. Телеканал зараз замовляє контент в організацій, вона була гостьовою редакторкою на двотижневому випробувальному терміні, в неї він навіть не сплив, її одразу в той день звільнили, – повідомив Перенчук.

Нагадаємо, що у США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото). Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео) "Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео)
Український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ Назарій Гук, якого більшість українців знають під псевдонімом JULIK, на піку популярності відомого DZIDZIO не побоявся покинути гурт та зайнятись сольною кар’єрою. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” артист розповів, як будує зараз свою сольну кар’єру, як заробляв гроші у період карантину, навчання в консерваторії в Італії й булінг, який довелось пережити в той час.
"У нас на русском": IT-компанія у Києві потрапила в скандал через мову (фото) "У нас на русском": IT-компанія у Києві потрапила в скандал через мову (фото)
Всередині компанії можна спілкуватися виключно російською.
Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою" Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою"
Олімпієць займається тренерською діяльністю – вчить дітей стріляти з лука у Львові.
Loading...
Load next