У Києві проходить Марш єдності за Україну (фото, відео)

У Києві проходить Марш єдності за Україну (фото, відео)
У Києві близько тисячі людей вийшли Марш єдності за Україну на тлі загрози військового вторгнення Росії на українську територію.

Акція стартувала у парку Шевченка. Організатори закликали українців забути про політичні суперечності, об’єднатися і виступити разом проти російської загрози. Повідомляє Суспільне.

Фото: Суспільне

Ми хочемо показати, що українці не бояться погроз Путіна, не приймають його ультиматумів і чинитимуть опір незалежно від ситуації, яка може скластися з політичним керівництвом держави, — сказав Суспільному координатор Руху опору капітуляції Андрій Леус.

Фото: Суспільне

Він додав, що оскільки за результатами "нормандських" перемовин, які відбулися 10 лютого, Україна не пішла на поступки РФ, то акція носитиме не протестний, а мобілізаційний характер.

Одна з учасниць маршу Ганна Федькун розповіла Суспільному, що вже протягом восьми років, з початку агресії Росії, відчуває тривогу за Україну. А зараз, на тлі нової загрози Росії, це відчуття загострилося.

Фото: Суспільне

Дуже важко сидіти вдома у своїй тривозі. Тому я прийшла сюди, щоб подивитися на цей натовп людей та розуміти, що я не одна така, щоб подолати тривогу і показати світу. що ми не здамося, — сказала вона.

Фото: Суспільне

Нагадаємо, що безбар’єрний простір в Україні – новація, покликана забезпечити рівні права для кожного.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні приземлився літак з евакуйованими із Афганістану українцями (відео) В Україні приземлився літак з евакуйованими із Афганістану українцями (відео)
У Міністерстві оборони України наголосили, що літак з аеропорту Кабалу зміг вилетіти після успішних міжнародних перемовин. Зокрема, у них брали активну участь представники Пакистану, Туреччини, Катару та Афганістану.
У Києві пройшла смолоскипна хода до 113-річчя з дня народження Степана Бандери У Києві пройшла смолоскипна хода до 113-річчя з дня народження Степана Бандери
У Києві 1 січня в парку імені Тараса Шевченка розпочалася смолоскипна хода з нагоди 113-ої річниця з дня народження Степана Бандери, яка завершилася під будівлею Офісу президента.
В Україні приземлилися літаки з евакуйованими із Афганістану (відео) В Україні приземлилися літаки з евакуйованими із Афганістану (відео)
Наразі було евакуйовано усіх українських громадян, які звернулися по допомогу на гарячу лінію Міністерства закордонних справ, заявили про своє бажання виїхати з Афганістану, або ж зв’язалися з українськими військовими, які були в аеропорту Кабула.
Loading...
Load next