Попри війну: Україна візьме участь в Євробаченні-2022

Попри війну: Україна візьме участь в Євробаченні-2022

Незважаючи на війну, Україна цього року все-таки візьме участь у пісенному конкурсі "Євробачення". Повідомляє Facebook-сторінка "Євробачення Україна".

Незважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці, який буде відправлено організаторам пісенного конкурсу, а у разі нашої перемоги над окупантами до травня, то наша делегація відправиться до Італії і заспіває наживо на всю Європу! — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Ви запровадили санкції, але російські війська й досі в Україні. Отже, треба зробити більше", — Зеленський – парламенту Канади

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Loading...
Load next