Благодійна організація гурту Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів на харчування українських біженців

Благодійна організація гурту Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів на харчування українських біженців

Благодійний фонд американського бенду Metallica "All Within My Hands Foundation" пожертвував $500 000 на допомогу вимушено переміщеним українцям. Про це повідомляє видання NME.

Робота, яку шеф-кухар Хосе Андрес і віддані своїй справі кухарі "World Central Kitchen" виконують на передовій за умов гуманітарної кризи, просто неймовірна, – сказав барабанщик Ларс Ульріх про пожертву.

Зазначається, що "World Central Kitchen" була заснована шеф-кухарем Хосе Андресом для забезпечення "харчування у відповідь на гуманітарні, кліматичні та суспільні кризи". Команда Світової центральної кухні допомагає мільйонам українців у шести країнах.

Також гурт має бажання зібрати ще більше коштів для цієї справи, маючи на меті 1 мільйон доларів протягом наступних двох місяців. Щоб допомогти досягти мети, Metallica продає футболку, розроблену художником Ендрю Крімансом. Усі вторговані кошти підуть на кампанію World Central Kitchen #ChefsForUkraine.

Фото: сторінка гурту у Twitter

Нагадаємо, раніше США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні пенсіонери переказали пенсію від рашистів на потреби ЗСУ У Херсоні пенсіонери переказали пенсію від рашистів на потреби ЗСУ
Після деокупації імена цих сміливих і відданих своїй державі людей буде відомо.
Loading...
Load next