Українці можуть допомогти розібрати завали в Бородянці: як це зробити

Українці можуть допомогти розібрати завали в Бородянці: як це зробити

В Україні запустили проект, який допоможе бажаючим розібрати завали, залишені російськими окупантами в Бородянці на Київщині. Про це заявив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. Повідомляє УНН.

За погодженням з Державною службою з надзвичайних ситуацій, Геращенко розповів про волонтерський проект “Добробат” та його сайт.

Створено сайт, де кожен, хто хоче допомогти прибрати якомога швидше бетонні руїни, завали, за своєї власної участі, можуть там зареєструватись. Вас запросять у Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Якщо ви фізично сильні і готові до цього… На сайті ви можете зареєструватись, з вами зв’яжуться, вам дадуть вказівки і ви зможете виїхати в Бородянку разом зі співробітниками ДСНС допомагати в розборі завалів, величезних руїн, які залишили російські покидьки, - сказав радник міністра.

Лише руїни залишилися від житлових будинків у Бородянці на Київщині, яку днями звільнили від рашистських окупантів.

За словами Генпрокурора України Ірини Венедіктової, ситуація з людськими жертвами у населеному пункті ще гірша, ніж у Бучі.

Нагадаємо, що у Маріуполі загинув азовець та зірка тіктоку: 20-річний Ярослав «Махач» Бригинця. Боєць помер під час порятунку товаришів, які попали під обстріли.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next