Спекотний та сухий тиждень: погода в Україні на понеділок, 27 червня

Спекотний та сухий тиждень: погода в Україні на понеділок, 27 червня

Погода в Україні буде сильно спекотною до кінця червня й на початку липня. Пік cпеки буде у вівторок, 28-го, а незначне полегшення — в перших числах липня.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Сьогодні, 27 червня, температура повітря підвищиться до +28+32 градусів. Вітер буде східним, помірним, на Півдні та південному сході може бути часом сильним.

Дощів сьогодні буде дуже мало:  вони можуть бути в Приазов'ї, Криму та вдень подекуди локальні — у західних областях.

Для Києва понеділок, та й практично весь новий тиждень, обіцяє спекотну погоду. 

На спеку не варто нарікати, бо в такий літній час, як зараз, вона гостює в Україні вже кліматичну вічність. Тому, за можливості, краще попрацюйте онлайн на дачах чи в селі неподалік, якщо треба в офіс — захищайтеся там кондиціонерами, помірним протягом, - радить синопник.

Вас також може зацікавити стаття: Жителі канадського міста Егенвіль зібрали $70000 на медичні потреби України

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Loading...
Load next