"Сміливість бути поруч": у Львівській опері відкрили благодійну виставку дитячих малюнків (відео)

"Сміливість бути поруч": у Львівській опері відкрили благодійну виставку дитячих малюнків (відео)
У Львівській опері на благодійній виставці дитячих малюнків збирають кошти на потреби українських школярів, що потерпіли від війни 

«Сміливість бути поруч». У Львівській опері відкрили благодійну виставку дитячих малюнків про війну.  

10-річна Дарія, наприклад, розповідає, як вона бачить наших відважних захисників. 

Я намалювала як наш військовий, український військовий врятував з палаючого будинку собачку і дитину. Я подумала, що це означає сміливість, —каже  Дарія Лесько, авторка малюнка.  

Дарія переживала, чи їй вдасться зобразити українського Героя, але радіє, що змогла це зробити. І зараз постер з її малюнком, як і всі інші, що представлені на виставці, можна придбати з благодійною метою — зібрані кошти від продажу плакатів скерують на освітні потреби українських школярів, що постраждали від війни.  

Хочемо допомогти дітям, які постраждали у війні. Це дуже страшно і смутно про це говорити. Тому що тут наші українські діти стали дорослими дуже швидко. Зашвидко хотілось би сказати. За гроші, які ми зберемо, допомогти дітям, які будуть іти до школи, які не мають як почати цей новий навчальний рік, — зазначив Єжи Яцек Шугаєв, голова правління Кредобанку. 

Ці постери ви можете купити як фізично, так і в інтернет мережі. І в Інтернеті ви можете купити це або на Пром.юа, є окрема сторінка Кредопостер, де ви можете переглянути всі постери, які ми маємо в наявності і обрати той, який вам буде подобатись. Або звичайно зайти на наш QR-код, - розповіла Соломія Говоруха, голова БО «Благодійний фонд «Фундація Кредо». 

 

Придбавши постери з малюнками, сповненими лише найтеплішими емоціями юних авторів, ви не тільки долучитеся до збору коштів, але й потішите маленьких українців. Бо ж вони теж хочуть бути корисними. А ці картини — це їхній особистий внесок у наближення нашої перемоги. 

Не тільки очікуємо, що продамо ці картини і це буде внесок до допомоги, але Кредобанк також виділить свої гроші. І це буде 1 млн грн, хочемо надати як допомогу, — зауважив Єжи Яцек Шугаєв. 

Наше бажання — долучитись до якомога більшої кількості сімей, які це потребують. Тому кожні 300 грн допоможуть нам наблизитись до цієї мети. Сьогодні Кредобанк оголосив, що забезпечить понад 1 млн грн для цієї акції. І наша амбітна мета — продати не менше постерів, щоб назбирати додатовий мільйон гривень, — наголосила Соломія Говоруха, голова БО «Благодійний фонд «Фундація Кредо». 

Додамо, організували благодійну виставку дитячих малюнків Кредобанк спільно з «Благодійним фондом «Фундація Кредо». Оглянути її у стінах Львівської опери можна до кінця липня. А в серпні частину робіт передадуть в Український дім у Варшаві. Там їх експонуватимуть до початку навчального року.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха
РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.
У ніч на неділю Україна перейде на літній час
Вночі, Україна в ніч на 28 березня перейде на літній час, годинники переведуть на годину вперед. Тому українці спатимуть на годину менше.
Loading...
Load next