"Допомогли виграти битву за Київ": захисники "Азовсталі" стали героями Lego

"Допомогли виграти битву за Київ": захисники "Азовсталі" стали героями Lego

Захисники “Азовсталі” стали новими героями конструкторів LEGO. Фотографії фігурок у твіттері оприлюднив Ендрю Бікрафт, засновник компанії The Brothers Brick, яка є одним з ретейлерів LEGO та відома створенням "військових" конструкторів.

Морські піхотинці Міноборони, бійці Нацгвардії України, добровольці ТрО й інші захисники Азовсталі, які утримували Маріуполь майже три місяці, затримали наступ російської армії та допомогли Україні виграти битву за Київ, – написав Бікрафт.

Фото: Andrew Becraft 

Серед героїв можна впізнати командира полку "Азов" Дениса Прокопенка (Редіс), Святослава Паламара з позивним Калина. Також у новій колекції будуть українські парамедикині та військовий журналіст Ілля Пономаренко.

Фото: Andrew Becraft 

Нагадаємо, раніше "Азов" показав, як б'є по БМП росіян з повітря.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї
Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.
Loading...
Load next