Поранених військових ЗСУ США лікуватимуть в американському військовому госпіталі в Німеччині

Поранених військових ЗСУ США лікуватимуть в американському військовому госпіталі в Німеччині

Міністр оборони США Ллойд Остін ухвалив рішення про лікування поранених українських захисників в американському військовому госпіталі в Німеччині.

Про це повідомляє CNN з посиланням на меморандум, отриманий CNN і підтверджений двома чиновниками оборони США.

План дозволить українським військовим лікуватися у військовому госпіталі США вперше після повномасштабного вторгнення росії. У такий спосіб, можна одночасно лікувати до 18 поранених солдатів у регіональному медичному центрі Ландштуль, де роками лікували військовослужбовців США.

Попри те, що план був остаточно затверджений майже місяць тому, Ландштуль досі не прийняв українських військовослужбовців для надання медичної допомоги. Мета меморандуму — усунути будь-яку бюрократичну проблему, яка уповільнює процес надання лікування.

Втім варто зауважити, що Ландштуль знаходиться приблизно в 1 126 кілометрів від українського кордону.

Як зазначає CNN, ймовірно, це, перший дозвіл для українських військових на лікування у військових об’єктах замість цивільних лікарень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські лікарі безкоштовно будуть відновлювати обличчя українцям, які постраждали внаслідок війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї
Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next