російські загарбники бояться HIMARS та намагаються їх знищити, але зазнають невдач - Пентагон

російські загарбники бояться HIMARS та намагаються їх знищити, але зазнають невдач - Пентагон

Російські окупанти намагаються пристосуватися до впливу HIMARS, але зазнають невдач. Про це інформує у Twitter кореспондента "Голосу Америки" Джеффа Селдіна.

Селдін опублікував частину із заяви високопоставленого представника Пентагону, який розповів, що російські окупанти використовують маскування, аби протидіяти раективним системам залпового вогню.

Ми бачимо свідчення того, що росія намагається пристосуватися до появи систем залпового вогню HIMARS на полі бою. Але росіяни, зрештою, не можуть протидіяти цим РЗСВ, - заявив посадовець Міноборони США.

Чиновник також додав, що США вже надали Україні військову допомогу на 8,2 млрд доларів і не мають наміру на цьому зупинятися.

Нагадаємо, що Нацбанк України підняв офіційний курс долара США на 25% (відео). Вперше з початку повномасштабного вторгнення національний банк України скоригував офіційний курс гривні до долара США на 25%. Тепер американська валюта коштує 36,56 грн.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next