Мінкультури показало візуальну символіку до Дня Державності України (відео)

Мінкультури показало візуальну символіку до Дня Державності України (відео)

До Дня Державності України за координації Міністерства культури та інформаційної політики України підготовлено концепцію єдиної візуальної символіки свята.  Наразі виготовлено інформаційні продукти, що містять дизайн-макети, експозиційні макети, шрифти, логотипи, патерни, кольори тощо.

Про це повідомляють на сайті Мінкультури, передає ПравдаТУТ News.

В основі концепції відзначення Дня Державності України, зазначають у відомстві, покладена ідея утвердження зв’язку українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу.

Фото: Мінкультури

Під час відзначення Дня Державності України усі охочі можуть використовувати інформаційні продукти, які розміщені в електронному вигляді за посиланням. 

У Міністерстві також наголосили, що використання символіки є безоплатним та не потребує додаткових погоджень і дозволів.

Зауважимо, День української державності тепер відзначатимуть 28 липня, попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, про що у зверненні 24 липня заявив Президент Володимир Зеленський.

Вас також може зацікавити стаття: Волонтери влаштували рейв-прибирання у зруйнованому клубі під Черніговом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини
Мінкульт визначив перелік пам’яток культурної спадщини, які планують відреставрувати в рамках проєкту "Велика Реставрація". Рейтинг складається зі 109 об’єктів, серед яких: фортеці, замки, церкви, палацово-паркові комплекси та інші пам’ятки культурної спадщини України.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next