Окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсонщини – облрада

Окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсонщини – облрада

Російські окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсонщини – потрібно надати свої особисті дані та пояснити мету поїздки. Про це в Telegram повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Окупанти максимально ускладнили виїзд із Херсонщини. Так за вчорашній день змогли виїхати лише 11 осіб. А наразі існує правило отримання спеціального дозволу для виїзду. Крім того, потрібно надати свої особисті дані цим покидькам, ще й максимально доступно пояснити, чого це ви хочете покинути область, – написав Соболевський.

Нагадаємо, що окупанти масово вивозять дітей-сиріт з Луганщини до росії – ОВА.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next