кремль робить міноборони рф винним за вибух на кримському мосту, щоб захистити путіна – ISW

кремль робить міноборони рф винним за вибух на кримському мосту, щоб захистити путіна – ISW

кремль робить міноборони рф цапом-відбувайлом за вибух на кримському мосту та інші невдачі російської армії, щоб відвести провину від диктатора володимира путіна. Про це інформує звіт Інституту вивчення війни (ISW).

Як зазначили, міноборони рф поки не опублікувало офіційної заяви щодо вибуху на кримському мосту. Російське видання Meduza повідомило, що адміністрація президента країни розіслала росЗМІ інструкцію, як правильно применшити серйозність пошкоджень мосту. Імовірно, кремль наказав міноборони зберігати мовчання.

Як пише ISW, російський пропагандист володимир соловйов заявив, що рф має почати ударну кампанію по критично важливій інфраструктурі України замість того, щоб "прислухатися до обіцянок російського міноборони".

Аналітики зазначають, що російські військові блогери вперше відкрито критикують путіна через інцидент на кримському мосту. Один з них попередив: якщо диктатор не вживе заходів у відповідь, це "буде сприйнято за слабкість самого президента". Інший військовий блогер зазначив, що кремль лицемірно закликає росіян згуртуватися навколо путіна тоді, коли він не може прокоментувати такі важливі події, як затоплення крейсера "москва", обмін полоненими, зокрема з бійцями "Азовсталі", або розгром на харківському фронті.

Нагадаємо, що горить кримський міст: що сталось (фото, відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next