Окупанти йдуть по трупах своїх солдатів: прикордонники у Бахмуті щодня відбивають атаки ворога

Окупанти йдуть по трупах своїх солдатів: прикордонники у Бахмуті щодня відбивають атаки ворога

Військовослужбовці Держприкордонслужби нарівно з бійцями ЗСУ, Національної гвардії тримають позиції та відбивають атаки ворога на Бахмутському напрямку. Про це в етері телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. 

Наші підрозділи, наші військовослужбовці - це складова ЗСУ. І вони нарівні з військовослужбовцями ЗСУ, Нацгвардією також знаходяться на найбільш гарячих напрямках, зокрема на Бахмутському напрямку, де тримають свої позиції і щоденно фактично відбивають нові дії ворога, - повідомив він.

За словами Демченка, російські окупанти направляють значні сили, щоб захопити позиції, проте, українські бійці тримаються і наносять ураження ворогу. 

Можу зазначити, що ворог фактично атакує, йдучи по трупах своїх солдатів... Це можуть бути групи й по 10, і по 30 осіб, які штурмують позиції, в тому числі ті, які тримають наші військовослужбовці, - повідомив він.

Крім цього, речник повідомив, що військовослужбовці ДПСУ збили безпілотники, за допомогою яких ворог намагався вираховувати позиції ЗСУ.

Тому, хоч і складно, але військовослужбовці Державної прикордонної служби тримають оборону і боронять нашу землю, - підсумував Демченко.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини Генштаб заявив про звільнення низки населених пунктів Київщини та Чернігівщини
Збройні сили відновили контроль над низкою населених пунктів Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next