Окупанти йдуть по трупах своїх солдатів: прикордонники у Бахмуті щодня відбивають атаки ворога

Окупанти йдуть по трупах своїх солдатів: прикордонники у Бахмуті щодня відбивають атаки ворога

Військовослужбовці Держприкордонслужби нарівно з бійцями ЗСУ, Національної гвардії тримають позиції та відбивають атаки ворога на Бахмутському напрямку. Про це в етері телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. 

Наші підрозділи, наші військовослужбовці - це складова ЗСУ. І вони нарівні з військовослужбовцями ЗСУ, Нацгвардією також знаходяться на найбільш гарячих напрямках, зокрема на Бахмутському напрямку, де тримають свої позиції і щоденно фактично відбивають нові дії ворога, - повідомив він.

За словами Демченка, російські окупанти направляють значні сили, щоб захопити позиції, проте, українські бійці тримаються і наносять ураження ворогу. 

Можу зазначити, що ворог фактично атакує, йдучи по трупах своїх солдатів... Це можуть бути групи й по 10, і по 30 осіб, які штурмують позиції, в тому числі ті, які тримають наші військовослужбовці, - повідомив він.

Крім цього, речник повідомив, що військовослужбовці ДПСУ збили безпілотники, за допомогою яких ворог намагався вираховувати позиції ЗСУ.

Тому, хоч і складно, але військовослужбовці Державної прикордонної служби тримають оборону і боронять нашу землю, - підсумував Демченко.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next