Що не так із символами України? (відео)

Що не так із символами України? (відео)

Нам нав'язали символи, які руйнують державність.

Символізм, що віками закладений людством і знищений комуністами. Фахівець колористики та матриці цифр Євген Грицко в інтерв’ю у проєкті «Алярм» розповів чимало цікавого про силу нумерології та її вплив на Україну і війну. А запитань у наших глядачів стало ще більше. Зокрема про символи перемоги. То ж головним оберегом, який захищає Україну, Євген Грицко називає зображення Богородиці Оранти в Софійському Соборі Києва. Її зігнуті в ліктях і підняті догори руки символізують тризуб – рідний герб українців.

Там ще пишеться: "Поки стоїть ця стіна з тою фрескою, Київ буде стояти вічно.

Втім цей символ у своїх злих помислах використує і путін.

Коли він зустрічався зі своїми васалами з тих країн, що а-ля підтримують: Білорусь, Азербайджан, Вірменія і тд, оті 9 країн, він їм подарував кольца. Кольця мають символ Оранти, тільки голова посередині і 8 рук. Розумієте, що він робить? Він зчитує Оранту, він хоче перебити нашу оранту, - каже Євген Грицко, нумеролог.

Передвісником повномасштабного вторгнення було падіння хреста з купола Святої Софії – за місяць до наступу.

Не кожного дня падають хрести, а тут впав хрест і нечисть прилізла на нашу землю.

А почалося усе ще за часів союзу, коли в Раді "осідали" комуністи. 

Депутатів тої нечисті було 239 = 14 = 5. Ту вібрацію, яку постійно зараз використовує путін, щоб руйнувати нас.

А руйнувати почали насправді ще тоді. Пам'ятники заслуговують особливої уваги. Адже це, переконує пан Євген, не просто каміння, а вібрації. І це чудово розуміли люди, які були при владі. Маючи Оранту з відкритими руками, комуністи по собі залишили ось цю усім відому скульптуру – Батьківщину-мати, яка викликає безліч запитань.

Вона з піднятими руками, вбрана, як Оранта (вони копіюють Оранту) і дають їй меч і щит у руки. Навіщо? Навіщо матері зброя? Вона з чистими руками просить в батька про захист. То ж комуністи зробили. Війна була СРСР з німцями. А Батьківщина-мати не розвернута в сторону до німців на захід, а вона чомусь стоїть руками розвернута до москви. Цікаво, да?

А цікаво й справді, оскільки в російському місті Волгоград також є пам'ятник «родіна-мать», яка «Завьот».

І вона з мечем замахнулася, одною рукою кличе орду, а іншою рукою на Україну замахнулася. Що ми маємо?

Символізм навіть у дрібницях: український пам'ятник зроблений з металу, російський - з бетону. Якщо ж брати вібрації років створення, маємо наступну картину: "Батьківщина-мати", що в Києві стихії металу, а та, що на болотах вібрує вогнем.

Що робить вогонь з металом? Плавить.

Тож тим паче у час війни наш монумент необхідно прибрати з Києва, – переконує пан Євген. Як от нещодавно в Одесі демонтували памятник Катерині другій.

То - вібрація нечисті. Тому, що путін коли оголошував, що він нападає на нас, позаду нього стояв памятник Катерині. Розумієте, нечисть стояла антеною, щоб притягувати то. Тільки забрали, воно все посиплеться в них, що б вони не робили. Коли була біда в Одесі - 02.05.2014 дає ту ж саму вібрацію = 14 = 5. Стільки було і комуністів. І що найцікавіше, розумієте, та біда сталася в день і місяць народження Катерини - вона народилася 02.05.

А тепер найцікавіше – прапор. Упродовж усього інтерв'ю позаду Євгена бачимо стяг України у незвичній для більшості позиції.

Ми поставили собі на чорноземі символ пустелі "Молодці", комуністи!

«Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів.» - усе, що прописано у Конституції стосовна національного стяга. Ані позиції, ані пропорції кольорів. Втім усім відомо, що синій або ж блакитний символізує небо, а жовтий – пшеницю.

Пшениця 3 місяці чомусь зелена, тільки 10 місяців вона жовта. А небо блакитним буває тільки тоді, коли світить сонце. Якщо хмари, ми не бачимо сонце, то небо буде сірим. А якщо воно весь час світить, то наш чорнозем яким стане? Який колір піску?

Тепер пан Євген закликає уважно придивитися до цієї картини. Величезне панно «Державотворення» у вестибюлі Верхової Ради, на якому зображені депутати, які голосували за Акт проголошення незалежності України.

З лівої сторони, якщо ми дивимось на картину, Архангел Михаїл мечем рубає прапор України, вогняним мечем. Він рубає вібрацію нечисті.

А от В’ячеслав Чорновіл на картині тримає стяг жовтим кольором доверху. Водночас пан Євген звертає увагу й на ось цей прапор – стяг бурят, які серед перших 24 лютого заходили на своїх кривавих танчиках на територію України.

Це – люди, які живуть там, де газ, нафта, алмази... Тим, що вони мають такий самий прапор, як у нас, синьо-жовтий, їм зробили найбіднішу республіку в росії. А найголовніший їх отаман-шаман тавріческій Шойгу – Тува  такий самий прапор блакитно-жовтий. Теж голота. А в тих же автономіях є Єврейська автономія. Знаєте який в них стяг – кольори веселки. Ви чули, щоб хтось з того округу приїжджав сюди і вбивав?

Нумеролог переконує: Україна вистояла, завдяки зокрема й червоно-чорному бойовому прапору.

Де вірна вібрація, розумієте, вірна вібрація. Уявляєте, ПРИЩЕПКА!!!! а якщо ще повернути і тоді в нас буде машина 4 колеса круглі. А зараз - оте кругле, а  ці, отак якщо ми ставимо, колеса – трикутні.

В історії були спроби повернути кольори прапора, - пригадує нумеролог Євген Грицко. У 89-му жителька Китаю Мау-Мау приїхала до України за контрактом. Художниця, колорист у 7-му поколінні у 90-х звернулася до тодішнього Президента Кравчука.

Він відповів: "Ви розумієте, що китайцю добре, українцю зле". Синь - це небо, а жовте - це пшениця (хлібороби, кріпаки). А найцікавіше, що в тій картині, що висить у Верховній Раді, де Чорновіл тримає руку догори жовтим. Його у 99-му році вбили. І в 99-му році, коли зацінчився контракт в дівчинки Мау-Мау, вона їде на роліках по Києву, вона хотіла залишитися в Україні. Виїхала машина на тротуар і вбила дівчинку-китаянку.

Це горнятко китайського виробництва зі словами прикордонника з острова Зміїного на адресу російського воєнного корабля пан Євген придбав у Львові через 3 місяці після початку повномасштабного вторгнення.

А що корабель юзом торчить в піску?  ні, він пливе по пшеничному полю і замість "фак ю" палець показує напрямок. І що робив путін - на своїх кораблях вивозив українське зерно. Навіщо ви вбили китаянку? От вам китайці в насмішливій формі над нашим керівництвом країни посміятися над ними. Думаєте, їхні служби не знали, чому вбили китаянку?

Тож пан Євгнен радить українцям робити, як він: для початку нумеролог у себе вдома поставив горня дороги дригом, каже це - працює, адже за місяць запрацювали "зернові угоди". Так само і з прапором. Кожен може вивішувати знамено жовтою смужкою догори. А щодо перспективи путіна і його УЛОВОК???символів, які використовує терорист, дає прогноз для України втішний.

путіну не буде працювати тому, що був знак, я вам нагадаю, на Олімпійських Іграх у сочі, коли він відкрив Олімпіаду. І йому не відкрилося п'яте кільце. аце перед тим, як він мав зразу після Олімпійських Ігор Крим. До місяця часу, він 18.03.2014 забрав Крим. Додаємо 9 років, отримуємо 2023 рік. путін, Крим прийдеться вернути в рідну українську гавань. хо-хо-хо.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Loading...
Load next