"Ворог перебільшує свої досягнення" - Череватий про ситуацію під Вугледаром

"Ворог перебільшує свої досягнення" - Череватий про ситуацію під Вугледаром

Під Вугледаром відбуваються жорстокі бої, де ворог намагається прорвати оборону, проте зазнає значних втрат. Лише за вчора було 58 бойових зіткнень, де померли 109 окупантів. Повідомив в етері телемарафону речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Багато місяців підряд зс рф, використовуючи мотострілецькі підрозділи та морську піхоту, намагаються там досягти успіху. Але наражаються на серйозний відпір наших Сил оборони і, зазнаючи втрат, відступають.

Зокрема, за цю добу вони здійснили 322 обстріли, було 58 боєзіткнень. Вони втратили 109 людей вбитими, 188 – пораненими, а також втратили 4 танки, 3 БМП і 3 гармати. Тобто там відбуваються жорстокі бої, ворог справді намагається досягти там проміжного успіху.

Але, завдяки зусиллям наших Сил оборони, йому не вдається і він, мʼяко кажучи, перебільшує в телеграм-каналах свої досягнення, – розповів Череватий.

Нагадаємо, що у Страсбурзі відкрили інсталяцію розстріляної росіянами машини швидкої допомоги.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next