На Харківщині буде створено вісім бригад "Гвардії наступу" - голова обладміністрації

На Харківщині буде створено вісім бригад "Гвардії наступу" - голова обладміністрації

Вісім штурмових бригад "Гвардія наступу" буде створено на Харківщині з добровольців Міністерства внутрішніх справ України. Повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Ми готові до будь-якого розвитку подій, але для відвоювання захоплених територій Силам оборони потрібне підсилення. Сьогодні на спільному брифінгу з очільником ГУ Нацполіції в Харківській області Володимиром Тимошком, заступником начальника Східного теруправління Нацгвардії Сергієм Ховайло та в.о. начальника 4-го прикордонного загону Олександром Михайлюком оголосили про старт на Харківщині національної кампанії "Гвардії наступу", - написав Синєгубов.

Буде створено вісім нових бригад на базі Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби.

Бригади будуть формуватися виключно з добровольців, які пройдуть відповідний вишкіл та отримають сучасне озброєння. Добровольці вже зараз можуть записатися до нових бригад в п'яти ЦНАПах Харківської області, - додав він.

Нагадаємо, що 200 тисяч військових росія втратила в Україні вбитими та пораненими - NYT.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
Loading...
Load next