Ryanair заявила про готовність швидко відновити роботу в Україні після війни

Ryanair заявила про готовність швидко відновити роботу в Україні після війни

Ірландський лоукостер Ryanair готовий швидко відновити роботу в Україні після завершення війни, як тільки польоти в країну знову стануть безпечними. 

Про це заявив генеральний директор Ryanair Майкл О'Лірі.

Він зазначив, що Ryanair найняла близько 60 українських пілотів і близько 80 членів екіпажу, які в основному знаходяться на базах у Польщі в очікуванні відкриття ринку.

О'Лірі сказав, що авіакомпанія планує створити 30 маршрутів і розгорнути кілька баз в Україні протягом 12 місяців після повернення.

Ми зможемо полетіти туди приблизно за два тижні. Ми активно шукаємо способи й вивчаємо можливості для повернення в Україну, – зазначив О'Лірі.

За його словами, відбудова України надасть величезні можливості європейському бізнесу, а авіація відіграватиме ключову роль, оскільки "росіяни, ймовірно, підірвуть дороги і мости", тому літаки стануть найважливішим способом пересування.

До вторгнення росії в Україну і подальшого закриття повітряного простору країни, Ryanair була другою за величиною авіакомпанією на ринку. За прогнозами О'Лірі, авіакомпанія може стати №1, як тільки життя в Україні повернеться до нормального стану.

Нагадаємо, У Молдові працівника посольства рф можуть оголосити персоною нон ґрата

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак
Менеджмент польського аеропорту вивчає деталі інциденту, що трапився між українськими пасажирами та пілотом авіакомпанії "Ryanair". Чоловік нібито виганяв українців та не впускав їх на борт літака.
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Loading...
Load next