На Миколаївщині потрійна ДТП: двоє загиблих та двоє поранених

На Миколаївщині потрійна ДТП: двоє загиблих та двоє поранених

На Миколаївщині, на дорозі «Миколаїв - Дніпро», у ДТП загинули дві людини.

Про це повідомив начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет. 

Ось таке жахіття сталося сьогодні на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро». Неподалік с. Мар’ївка Баштанського району зіткнулися три автомобілі - BMW 330D, Ford Ranger та Mersedes Bens Sprinter. Внаслідок ДТП загинули 21-річний водій та 19-річна пасажирка BMW, - зазначив Шайхет. 

За його інформацією, ще дві людини - 40-річний керманич та 29-річний пасажир пікапа госпіталізовані з травмами різного ступеню тяжкості. 

Водій Ford не постраждав.

Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Нагадаємо, В Україні збережеться тепло, переважно без опадів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео) "Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)
Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.
Будьте обережні! В України оголосили про штормове попередження на завтра Будьте обережні! В України оголосили про штормове попередження на завтра
Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.
Loading...
Load next