На Дніпропетровщині поліція затримала чоловіка, який тримав людей у трудовому рабстві (ВІДЕО)

На Дніпропетровщині поліція затримала чоловіка, який тримав людей у трудовому рабстві (ВІДЕО)

Зловмисник шукав соціально-незахищених осіб в районі залізничного вокзалу Дніпра. Змушував їх виконувати тяжкі роботи та не платив гроші за їхню працю.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Під час слідства правоохоронці встановили, що від дій зловмисника постраждало 10 людей. 51-річний місцевий мешканець підшукував соціально незахищених осіб, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Переправляв їх на територію ферми у Солонянському районі, розселяв у бараках із відсутніми умовами для життя.

Поліцейські провели 8 санкціонованих обшуків та вилучили цигарки, спирт, мобільні телефони, сім-картки, блокноти і чорнові записи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Максимальний термін покарання - 12 років позбавлення волі. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

Нагадаємо, Росіяни спровокували демографічну кризу на Луганщині: населення регіону зменшилось на 40%

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Дніпропетровщині поліція звільнила з трудового рабства 60 осіб (відео) На Дніпропетровщині поліція звільнила з трудового рабства 60 осіб (відео)
На Дніпропетровщині поліцейські затримали фермерів-рабовласників. Їм загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.
Loading...
Load next