Українець, який перевозив мігрантів через Польщу погрожував ножем прикордонникам

Українець, який перевозив мігрантів через Польщу погрожував ножем прикордонникам

Співробітники Прикордонної служби Польщі Любуському воєводстві, що на південному заході, затримали громадянина України, який займався незаконним переправленням мігрантів і погрожував прикордонникам ножем.

Про це повідомили Прикордонна служба Польщі Любуському воєводстві.

Польські прикордонники стверджують, що намагалися зупинити для контролю мікроавтобус із польськими номерами, який прямував до кордону з Німеччиною. Його водій проігнорував сигнали про зупинку й почав тікати на великій швидкості.

Поблизу села Валовиці, що в прикордонному районі, чоловік раптово зупинив автомобіль, вискочив із нього й спробував втекти.

Прикордонники зробили попереджувальні постріли. Однак виявилося, що водій не має наміру здаватися. Він дістав ніж і почав погрожувати спочатку прикордоннику, а потім заявив, що сам себе скалічить, – наголошують у Прикордонній службі Польщі.

Прикордонники залучили перемовника від поліції, який переконав чоловіка покласти ножа й здатись. Ним виявився 26-річний громадянин України, мав намір вивезти групу іноземців до Німеччини у вантажному відсіку автобуса.

Співробітники польської прикордонної служби виявили у водійських дверцятах пакетик із 0,5 грама кокаїну. Його підтвердили і в організмі українця.

Чоловіку оголосили звинувачення в організації перетину польсько-німецького кордону всупереч правилам, непокорі наказу про зупинку транспортного засобу, активному нападі на офіцера і водінні в стані наркотичного сп'яніння.

Наразі українця арештували на три місяці, а за сукупністю звинувачень йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, Три країни запровадили санкції проти М’янми

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next