Українців попереджають про небезпеку диких тварин у Карпатах

Українців попереджають про небезпеку диких тварин у Карпатах

Із настанням холодів прикордонники фіксують не лише порушників кордону, а й зростання кількості диких тварин, які можуть бути небезпечними.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

Вкотре застерігаємо любителів екстремальних подорожей та порушників кордону, крім паводку, снігу, морозу сьогодні в прикордонних лісах можна також зустріти диких тварин, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю людини, - заявили у ДПСУ.

Зазначається, що "вже за перший тиждень зими військовослужбовці гірських підрозділів кілька разів застосовували зброю, щоб попереджувальними пострілами вгору відлякати диких ведмедів". Нерідко охоронцям кордону зустрічаються й дикі кішки. Лише минулої доби фотопастки прикордонники двічі впіймали карпатську любительку селфі – рись.

Нагадаємо, Естонія розриває договір із Росією про юридичну допомогу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео) Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео)
Попри відкриття кордонів, багато українців вирішують провести відпустку на рідних теренах. Втім ціни на відпочинок в межах країни цьогоріч не тішать.
Loading...
Load next