У Карпатах лавини та мокрий сніг: рятувальники попереджають про небезпеку

У Карпатах лавини та мокрий сніг: рятувальники попереджають про небезпеку
Небезпека сходження лавин через відлигу спостерігається в Карпатах вже другий день.

В Карпатах на території Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається небезпека сходження лавин. Про це повідомляє ДСНС.

6 січня на високогір'ї Закарпатської та у горах Iвано-Франкiвської областей зберігається значна сніголавинна небезпека. Повідомляють про 3-ій рівень небезпеки.

Вдень в Закарпатській області значні дощі з переходом у мокрий сніг; в Карпатах значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 1-ий рівень небезпечності, жовтий.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео) Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео)
Попри відкриття кордонів, багато українців вирішують провести відпустку на рідних теренах. Втім ціни на відпочинок в межах країни цьогоріч не тішать.
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
Loading...
Load next