У Івано-Франківську в квартирі виявили вбитими чоловіка та вагітну жінку: поліція з'ясовує усі обставини

У Івано-Франківську в квартирі виявили вбитими чоловіка та вагітну жінку: поліція з'ясовує усі обставини

На виклик на "102" зателефонувала мешканка, яка заявила, що її син та невістка не виходять на зв'язок. До помешкання подружжя був скерований наряд поліції.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

У квартирі поліцейські виявили тіла двох людей без ознак життя: 39-річного чоловіка та 34-річну жінку. Для з'ясування обставин на місце події одразу виїхали керівництво ГУНП в Івано-Франківській області, слідчі та спеціалісти-криміналісти Слідчого Управління обласної поліції та всі профільні служби.

На тілах подружжя поліцейські виявили тілесні ушкодження. З місця події вилучили речові докази, які надалі скерують на проведення відповідних експертиз. Правоохоронці провели всі першочергові слідчі дії.

За попередньою версією слідства, між подружжям відбувся конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці численні тілесні ушкодження. Від отриманих травм вона померла на місці. Опісля чоловік пішов у сусідню кімнату та вчинив самогубство.

Тіла подружжя направлені на судово-медичну експертизу. Наразі слідчі розпочали кримінальні провадження за фактом вбивства та самогубства.

Поліцейські Прикарпаття з'ясовують всі обставини події. Слідство триває.

Нагадаємо, Рада розблокувала підписання законопроєкту про медичний канабіс

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі Половина жителів Івано-Франківщини вимагає перевиборів у 87-у окрузі
Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування серед мешканців Івано-Франківської області й виявилось, що майже половина з них хочуть аби на їхньому окрузі провели перевибори.
Loading...
Load next