У Києві мікроавтобус збив насмерть жінку

У Києві мікроавтобус збив насмерть жінку

У Дарницькому районі Києві на парковці одного з торговельно-розважальних центрів водій мікроавтобуса «Рено» скоїв наїзд на жінку, постраждала загинула на місці.

Про це повідомляє поліція Києва.

Попередньо встановлено, що водій 1998 року народження виїжджав заднім ходом з території парковки та скоїв наїзд на жінку 1956 року народження. Потерпіла дістала травми, несумісні з життям.

Слідчі внесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

За попередніми даними, водій перебував за кермом у тверезому стані. Розпочате кримінальне провадження. Тривають заходи для встановлення всіх обставин смертельної автопригоди.

Нагадаємо, У Києві від вибуху невідомого предмета загинув юнак

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next