В Україні запустили перший портал повідомлень про сексуальні злочини проти дітей

В Україні запустили перший портал повідомлень про сексуальні злочини проти дітей

В Україні запрацював перший портал повідомлень про сексуальне насильство над дітьми в мережі – StopCrime.

Про це повідомила Національна поліція.

Заявити про ймовірний сексуальний злочин над дітьми в інтернеті можна через відповідну форму.

Повідомлення може бути анонімним. Головне – надати посилання, де розміщений контент. Для подальшого розслідування і блокування такого контенту громадська організація «Магнолія» збиратиме, аналізуватиме й передаватиме його до Департаменту кіберполіції та в Інтерпол.

Детально ознайомитися з інформацією про безпеку в інтернеті можна на платформі Дія.Освіта.

Нагадаємо, У Запоріжжі відкриють дві підземні школи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео) Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео)
Спочатку батько сильно бив сина по сідницях, а потім у ліфті до жорстокого виховання приєдналась і мама. На відео помітно, що малюк сильно плакав і закривав обличчя, та навіть ненадовго присів під час цих цькувань.
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Loading...
Load next