Кабмін готує законопроект про військовий збір для ФОП, — Гетманцев

Кабмін готує законопроект про військовий збір для ФОП, — Гетманцев

Кабінет міністрів готує законопроєкт, за допомогою якого хочуть збільшити надходження до бюджету, а саме — збільшити військовий збір для приватних підприємців (ФОП).

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі марафону "Єдині новини".

За його словами, Міністерство фінансів працює над збільшенням доходів державного бюджету на 44 мільярд гривень. Гетманцев додав, що очікують представлення цього законопроєкту вже у березні. Однак, він не зазначив, якою буде сума військового збору.

Уряд має наміри запровадити сплату військового збору для ФОПів та юридичних платників єдиного податку, а також для певних видів операцій з нерухомим майном та ювелірними виробами.

Нагадаємо, У США судитимуть ексвійськового за передачу секретів про війну в Україні через сайт знайомств

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Loading...
Load next