На кордоні з Угорщиною затримано іноземця, який вивозив українку в сексуальне рабство

На кордоні з Угорщиною затримано іноземця, який вивозив українку в сексуальне рабство

На державному кордоні заарештували громадянина Угорщини, який переправляв 27-річну українку до країн ЄС задля сексуального рабства.

Про це повідомляє ДПСУ.

Оперативники Чопського прикордонного загону разом із працівниками Національної поліції викрили канал торгівлі людьми, що працював на Закарпатті. Після перетину кордону підозрюваний мав доставити громадянку України до аеропорту, звідки вони мали відлетіти до Королівства Камбоджі, де на неї чекала сексуальна експлуатація.

За даними правоохоронців, 41-річний іноземець познайомився з дівчиною через соцмережі та схилив її до праці в борделях Камбоджі, використовуючи її стан через фінансову скруту та наявність малолітньої дитини.

Після проходження контролю на виїзд з України у пункті пропуску “Косино” зловмисника та його жертву було затримано. До цієї операції залучили також оперативників Мукачівського загону.

Проведено обшуки за адресою проживання підозрюваного, який нині знаходиться в Україні, під час яких вилучено гроші, банківські картки, записи та інше. Також було вилучено автомобіль, використаний для цього злочину.

Чоловіка заарештовано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України – “Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини”. Слідство триває.

Нагадаємо, У Латвії закрили доступ до ще дев’яти сайтів з російською пропагандою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Угорщина відкрила свої кордони для українців: залишаються обмеження для тих, хто подорожує літаком Угорщина відкрила свої кордони для українців: залишаються обмеження для тих, хто подорожує літаком
Угорщина скасувала COVID-обмеження на кордоні для українців, які були запроваджені у зв’язку з стрімким поширенням коронавірусної інфекції.
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next