На Херсонщині замість зруйнованих лікарень запрацювали два модульні пункти меддопомоги

На Херсонщині замість зруйнованих лікарень запрацювали два модульні пункти меддопомоги

На Херсонщині, у Костирці та Новорайську, працюють модульні пункти медичної допомоги, які є тимчасовою заміною пошкоджених лікарень.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У Костирці та Новорайську, що на Бериславщині, працюють модульні пункти екстреної медичної допомоги. Вони є тимчасовою заміною пошкоджених лікарень, ‒ зазначив Прокудін.

Він зауважив, що один із медичних пунктів встановлений ВООЗ у партнерстві з МОЗ, другий - завдяки міжнародній організації Save the Children.

Станція обладнана всім необхідним для комфортного перебування фельдшерів та прийому пацієнтів. Тут працюють виїзні бригади лікарів-волонтерів. Така станція має запрацювати ще в одному населеному пункті Новорайської громади, ‒ додав Прокудін.

За його інформацією, внаслідок російської агресії на Херсонщині були зруйновані чи пошкоджені 80% закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, Рівненщина прийняла перший евакуаційний потяг із Донеччини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рекет, пиятика, перестрілки між собою: чим займаються окупанти на Херсонщині (відео) Рекет, пиятика, перестрілки між собою: чим займаються окупанти на Херсонщині (відео)
"Друга армія світу" почала самоліквідовуватись внаслідок пияцтва.
Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф" Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"
Такі висновки є маніпулятивними, оскільки жителів тимчасово окупованих територій агресивно залякують окупаційні війська.
Loading...
Load next