У Запоріжжі розпочалося будівництво «підземних шкіл»

У Запоріжжі розпочалося будівництво «підземних шкіл»

У Запорізькій області почали роботу над спорудженням «підземних шкіл» - укриттів.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Провів виїзну нараду щодо будівництва «підземних шкіл» - укриттів. Наша глобальна задача, аби 50 тисяч учнів Запорізької області мали можливість навчатись офлайн. Реалізуємо її спільно з міською владою, - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на всі ризики прифронтової території, Рада оборони Запорізької області вирішила, що весь освітній процес має відбуватися в укриттях. Саме для цього і втілюємо масштабні проєкти. Розпочали будівництво на 5 локаціях.

Перевірив одну з них - будівництво укриття для спеціалізованої школи «Січовий колегіум». Роботи були розпочаті понад тиждень тому. Розраховуємо, що навчання проходитиме у 2 зміни і 1000 дітей зможуть відвідувати школу. Вартість будівництва – понад 112 млн грн. У планах – здати об'єкт у IV кварталі 2024 року. Це надскладно. Запоріжжя ще не виконувало такі масштабні проєкти у такі строки. Та ми докладемо максимум зусиль, щоб реалізувати проєкт у найкоротші терміни і з найвищою якістю, - зазначив Федоров.

Нагадаємо, У Болгарії затримали чоловіка з українськими документами за підозрою у шпигунстві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
Loading...
Load next