На Закарпатті чоловік поранив ножем прикордонника

На Закарпатті чоловік поранив ножем прикордонника

Прикордонники на Закарпатті затримали 61-річного чоловіка, який намагався об'їхати контрольний пост, спричинив конфлікт і поранив ножем прикордонника.

 Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що порушник поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який без жодної подряпини повернувся з двох бойових ротацій з Донеччини.

61-річний житель закарпатського села Буштино не виконав вимоги щодо зупинки та намагався втекти від правоохоронців. Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав крізь привідчинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними.

Водночас водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися, - йдеться у повідомленні.

Прикордонники намагалися затримати порушника. Водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж та постійно ним розмахував. Чоловік відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги та спершу відмовлявся від води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна.

Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж затримали чоловіка.

На затриманого оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам.

Нагадаємо, На Волині чоловік намагався перетнути кордон з підробленим пенсійним посвідченням

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео) На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео)
Причина цьому - рух квадроциклами у горах на території природно-заповідного фонду заборонений.
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті
У Мукачеві планують за 2-3 роки збудувати новий аеропорт. У 2021 році з Державного бюджету вже виділили 30 мільйонів гривень на виготовлення проектної документації для летовища.
Loading...
Load next