В Україні презентували молитовник для воїнів-мусульман

В Україні презентували молитовник для воїнів-мусульман

В Україні презентували молитовник для воїнів-мусульман, які боронять державу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Служба військового капеланства Головного управління розвідки Міністерства оборони України спільно з Асоціацією мусульман України презентували молитовник, створений для користування воїнів-мусульман, які боронять нашу державу, ‒ заявили в ГУР.

Подія відбулася у стінах Асоціації мусульман України. З цієї нагоди один з упорядників видання, керівник Служби військового капеланства Костянтин Холодов вручив подяку від ГУР МОУ муфтію Айдеру Рустемову, під патронатом якого видано молитовник.

Молитва до Бога є невід'ємною частиною духовного життя військовослужбовця, який боронить свою землю від ворога. Дух воїна - єдиний потенціал, який неможливо розвідати, чи обрахувати, але саме він здатен перемагати. Дух українського воїна - це наш скарб, яким сьогодні захоплюється увесь світ, ‒ зазначив Холодов.

Нагадаємо, На Курській АЕС виникла небезпека ядерного інциденту ‒ глава МАГАТЕ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Loading...
Load next