Україна вшанує 1 жовтня загиблих захисників хвилиною мовчання - Зеленський

Україна вшанує 1 жовтня загиблих захисників хвилиною мовчання - Зеленський

У День захисників і захисниць України, 1 жовтня, о 9:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Наш обов’язок - вшанувати всіх захисників і захисниць України, які віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої держави. Памʼятаємо. Залишаємося вдячними. Усією країною, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, В Україні викрили «фабрику фейків», яку курує заступник глави адміністрації Путіна

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next