На Рівненщині у блокпост в'їхала наповнена газом автоцистерна: загинув поліцейський

На Рівненщині у блокпост в'їхала наповнена газом автоцистерна: загинув поліцейський

На Рівненщині на трасі Київ-Ковель-Ягодин у блокпост врізалась наповнена газом автоцистерна, у результаті один поліцейський загинув, іще один правоохоронець та військовий травмовані.

Про це повідомила поліція Рівненської області.

На Рівненщині автоцистерна врізалась у блокпост — загинув поліцейський іще один поліцейський та військовий травмовані.

Зазначається, що автопригода сталася сьогодні близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей.

Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Іще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні.

Керманич вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду — тверезий. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України Внаслідок наїзду пошкоджене також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав.

Цистерна була наповнена газом, вона не розгерметизувалась.

У поліції пізніше повідомили, що на блокпосту, в який врізалася автоцистерна, загинув старший сержант поліції поліцейський Сергій Трум, за життя поранених правоохоронця і військового борються лікарі.

Зазначається, що 40-річний Сергій Трум працював у правоохоронних органах з 2005 року, - у патрульній службі, групі реагування патрульної поліції та конвойній службі. З травня він був відряджений до складу бойового підрозділу патрульної поліції «Хижак».

У загиблого поліцейського залишився 16-річний син.

Нагадаємо, У лавах ЗСУ нині служать 68 тисяч жінок - Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Loading...
Load next