Замість Росії: Україна стала претендентом на участь у жіночому чемпіонаті Європи з футболу

Замість Росії: Україна стала претендентом на участь у жіночому чемпіонаті Європи з футболу

Голова УЄФА Александер Чеферін розповів про ситуації стосовно заміни Росії на жіночому чемпіонаті Європи з футболу, який відбудеться у 2022 році. Слова президента Асоціації наводить "The Telegraph". Повідомляє УНН.

Через вторгнення російської армії до України команду РФ усунули від турніру, який відбудеться влітку в Англії. За словами президента УЄФА, місце російської збірної може зайняти одна з команд, яка була за крок від виходу на Євро-2022.

Отже, до числа кандидатів на вакантне місце претендує Україна (вибула у плей-офф кваліфікації від Північної Ірландії), Португалія (від Росії) чи Чехія (від Швейцарії).

Я переговорив з директором змагань. Швидше за все, ми проведемо жеребкування серед команд, які були близькими до того, щоб кваліфікуватися у фінальну стадію турніру, - відзначив Чеферін.

Нагадаємо, що вони руйнують все, – біатлоніст Прима у емоційному відео закликав світ допомогти Україні (відео). Український біатлоніст Артем Прима підготував емоційне звернення після того, як Україна зазнала повномасштабного вторгнення з боку Росії. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА заборонило гасло "Героям слава!" на новій формі збірної України (фото) УЄФА заборонило гасло "Героям слава!" на новій формі збірної України (фото)
У новій формі збірна України має грати на Чемпіонаті Європи з футболу, який стартує вже цієї п'ятниці. Однак, УЄФА вимагає від України прибрати із форми фразу "Героям слава!", оскільки вона має "політичний підтекст".
Loading...
Load next