Український біатлоніст готовий відстрілювати російських окупантів в Україні

Український біатлоніст готовий відстрілювати російських окупантів в Україні

Біатлоніст збірної України Артем Прима приєднався до тисяч наших співвітчизників, які захищають свою батьківщину від російських окупантів.

Нагадаємо, що раніше лави ЗСУ поповнили інші біатлоністи збірної України – Дмитро Підручний та Анастасія Меркушина.

Своєю чергою український боксер Володимир Кличко розповів про своє ставлення до війни Росії проти України. Про це повідомляє інформаційне агентство Yahoo! News.

За словами 45-річного спортсмена, зараз він відчуває сильні почуття та не має права на поразку.

Будучи спортсменом, я провів багато боїв. Але зараз я проводжу головний бій у житті. Це бій за мільйони життів кожного з нас, — каже Володимир Кличко.

Володимир Кличко вважає, що мріям президента російської федерації володимира путіна про відновлення СРСР здійснити не судилося.

Російський імперіалізм та його лідер президент путін просто хочуть повернутися в СРСР [Радянський Союз], чого не станеться, — сказав ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Він також вражений єдністю, яку українці демонструють під час воєнної агресії росії. Зокрема це стосується тих регіонів, де мирні жителі виходять на мітинги проти російських окупантів.

Я знаходжу це дивним, тому що людського духу, без якоїсь підготовки, домовленостей тощо, його не було. Це просто щось, що об'єднує наші уми, і ми протистоїмо цій агресії та цій війні. Просто дивно спостерігати, наскільки люди можуть бути такими сильними, — сказав Володимир Кличко.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next