"Мені соромно, що я угорець": легенда Динамо розчарований тим, що Орбан підтримує Путіна

"Мені соромно, що я угорець": легенда Динамо розчарований тим, що Орбан підтримує Путіна
Йожеф Сабо розкритикував Віктора Орбана, який підтримує РФ у війні з Україною.

Легендарний ексфутболіст і тренер київського "Динамо" та збірної України Йожеф Сабо розчарований позицією угорського уряду, який підтримує Росію у війні з Україною. Повідомляє FanDay.

82-річний фахівець прийняв рішення відмовитися від спілкування з угорською пресою. Сабо зізнався, що тепер соромиться свого угорського походження.

Раніше журналісти мені дзвонили по телефону, ми нормально спілкувалися. Але після того, як я прочитав в угорській пресі слова Орбана, то відмовився з ними розмовляти. Вони мені недавно подзвонили, але я відповів: "Хлопці, я не хочу з вами говорити. Мені соромно, що я угорець", і поклав трубку.

За словами Сабо Орбан просто продався Путіну.

Путін дав йому газ, дешево продає нафту. Ось причина. Ну ладно, не треба давати нам зброю, але пропустити через свій кордон допомогу, яку надають інші країни.

Футболіст засмучений такими діями Орбана, тож намагається боротися з поганими думками

Я був дуже злий, коли прочитав слова Орбана про Бучу. Не зміг себе стримати, навіть не спав. Не можна такі речі говорити. Я зараз говорю про це і починаю плакати, згадуючи, як росіяни знущалися над дітьми і жінками. Вони зґвалтували дівчинку дев'яти років. Жах!

Ще раніше я говорив угорським журналістам, щоб вони написали, нехай Орбан згадає 1956 рік. Я був тоді пацаном і плакав, коли російські танки заїхали в Будапешт і давили дітей, жінок. Як це можна забути? Таке не можна прощати, - наводить слова Сабо FanDay.

Нагадуємо, що Миколенко отримав зворушливий лист від стюарда, який передав гроші на допомогу українцям.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next