Маркевич жорстко висловився про відмову Суркісів відпустити динамівців до збірної України

Маркевич жорстко висловився про відмову Суркісів відпустити динамівців до збірної України

Український тренер Мирон Маркевич розкритикував президента "Динамо" Ігоря Суркіса та його брата Григорія Суркіса за відмову вчасно відпускати футболістів київського клубу до збірної України. Про це повідомляє FanDay. 

За словами Маркевича, він шокований відмовою Суркісів відпустити наприкінці квітня гравців "Динамо" до збірної України для підготовки до вирішальних відбіркових матчів чемпіонату світу-2022. 

Навіть не міг очікувати, що таке може статися. Я шокований. Я вважаю, що це свавілля з боку "Динамо" і його треба припиняти. Суркіси завжди були українофобами, а зараз це навіть не обговорюється. Я воював із ними все життя, тепер вони повністю розкрилися, - обурився Маркевич. 

Він додав, що футболісти "Динамо" повинні в цій ситуації діяти самостійно та приєднатися до національної команди. . 

Також я не розумію, чому мовчать футболісти. Чому вони не скажуть, що хочуть поїхати до збірної? Вони мають виступити та сказати: "29 квітня ми їдемо до збірної! Не бажаєте нас відпускати — ми поїдемо самі!". Футболісти мають вирішувати, а не Суркіси та Луческу. Я закликаю футболістів "Динамо" все кидати та їхати до збірної, якщо вони справді люблять Україну та хочуть поїхати на чемпіонат світу!, - сказав Маркевич. 

На його переконання, братам Суркісам взагалі не можна дозволяти повертатися до України. 

Якщо ми дозволимо їм повернутися, тоді ми нічого не варті. Це буде повний маразм, – переконаний Маркевич. 

Збірна України розпочне тренувальний збір перед вирішальним етапом кваліфікації ЧС-2022 29 квітня у Словенії. У травні національна команда планує зіграти кілька товариських матчів. "Динамо" погоджується відпустити гравців лише 23 травня. 

1 червня на команду Олександра Петракова чекає матч відбору на ЧС-2022 проти Шотландії. У разі перемоги - 5 червня відбудеться гра проти Уельсу.

Нагадаємо, що "Ігри Нескорених": Україна завоювала першу золоту медаль (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шедевральний гол Буяльського допоміг Динамо у видовищному матчі обіграти Боруссію Д (відео, фото) Шедевральний гол Буяльського допоміг Динамо у видовищному матчі обіграти Боруссію Д (відео, фото)
Матч "Динамо" і "Боруссії" прийшли подивитися 35 тисяч уболівальників.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next