Мінмолодьспорт та Асоціація футзалу України об'єднують зусилля у боротьбі з маніпулюванням спортивними змаганнями

Мінмолодьспорт та Асоціація футзалу України об'єднують зусилля у боротьбі з маніпулюванням спортивними змаганнями

Міністерство молоді та спорту України та Асоціація футзалу України уклали меморандум про співпрацю на напрямі боротьби з маніпулюваннями спортивними змаганнями.

Відповідно до умов меморандуму сторони будуть співпрацювати та обмінюватися інформацією щодо запобігання маніпулюванню спортивними змаганнями, проводити спільні заходи із популяризації принципів чесної гри в спорті та залучення більшої кількості представників спортивного руху й громадськості для боротьби з маніпулюваннями у спорті, повідомляють у Мінмолодьспорт.

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт висловив упевненість, що об'єднані зусилля допоможуть захистити доброчесність українського футзалу та його імідж на міжнародній арені. Він також наголосив на необхідності підвищення обізнаності гравців, тренерів та інших представників футзальної спільноти у сфері протидії корупційним проявам у спорті.

Нагадаємо, Україні схвалили продаж ЗРК NASAMS - Держдеп США

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео) Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео)
Востаннє команди України проходила в півфінал у 2005 році.
Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи
Юніорський чемпіонат світу відбудеться з 23 лютого до 2 березня.
Loading...
Load next