В Україні запустили телеграм-бот для розшуку російських активів

В Україні запустили телеграм-бот для розшуку російських активів

Міністерство внутрішніх справ України спільно з народною депутаткою Галиною Янченко запустили телеграм-бот @RuAssetsBot для розшуку російських активів. Про це йдеться в повідомленні МВС України.

За допомогою бота кожен, хто володіє інформацією про актив або власність підсанкційних росіян, може повідомити про це у відповідні органи.

Повідомляти можна як про російські активи, що перебувають в Україні, так і про ті, що за кордоном. росія має сповна заплатити за війну, розв’язану в Україні режимом путіна, – наголосив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Всі повідомлення, що надходитимуть в бот, будуть опрацьовані правоохоронними органами і активи будуть стягнуті для відновлення економіки України.

Тепер нанести свій удар по рашистській економіці може кожен, хто володіє інформацією. Просто зі свого смартфону! Будь-який працюючий в Україні російський актив - це їх крилаті ракети, снаряди для важкого озброєння та набої. У нас досі чимало російського бізнесу, за яким прямо або приховано стоять активні учасники рашистського режиму. Його потрібно розшукати та конфіскувати для відновлення економіки України. Більшість з цієї публіки ховають свої "багатства" в офшорних юрисдикціях, записують на підставних осіб або родичів, замітаючи сліди своєї власності. @RuAssetsBot допоможе зібрати всю інформацію про такі «схованки» та систематизувати її, – наголосила Галина Янченко.

Нагадаємо, що українці можуть дивитися Євробачення у застосунку "Дія". Суспільний телеканал "UA: КУЛЬТУРА" є в розділі "Дія.TV".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next