Українські захисники отримають 20 дронів-розвідників Fly Eye

Українські захисники отримають 20 дронів-розвідників Fly Eye
Усе це за допомогою проєкту Мінцифри "Армія дронів".

В Україну доставили перший комплекс управління та чотири безпілотники Fly Eye. Вже сьогодні вони вирушать на передову для підсилення ЗСУ. 

Про це повідомляє Міністерство цифрової інформації, передає ПравдаТУТ News.

Усього на Армію дронів зібрали більше 755 млн гривень через платформу UNITED24. На перші 260 млн із цієї суми уклали контракти на закупівлю двох станцій управління та 20 безпілотників Fly Eye, 78 мультикоптерів Matrice, а також двох наземних систем для 20 ударних дронів-камікадзе Warmate.

До кінця серпня у міністерстві планують закрити першу задачу – закупити 200 дронів-розвідників.

А зараз відомство веде перемовини з українськими виробниками безпілотників, такими як «Скіф», «Скайтон» та «Укрджет», які потенційно теж зможуть закуповувати для Армії дронів. 

Нагадаємо, ювелірна точність ЗСУ у використанні HIMARS деморалізує російських військових.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українці в Польщі можуть отримати офіційну цифрову посвідку на проживання Українці в Польщі можуть отримати офіційну цифрову посвідку на проживання
Отримати цифрову посвідку на проживання Diia.pl можна у застосунку mObywatel. 
Генштаб, Мінцифри та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів»: як долучитися (відео) Генштаб, Мінцифри та UNITED24 розпочали проєкт «Армія дронів»: як долучитися (відео)
Допомогти ЗСУ і долучитися до збору можна з будь-якого куточка світу й внести свій донат у два кліки через платформу UNITED24/
На Львівщині навчають операторів для справжньої Армії дронів (відео) На Львівщині навчають операторів для справжньої Армії дронів (відео)
Очі нашої артилерії – на Львівщині навчають операторів БПЛА. Військовослужбовці виконують завдання в умовах, максимально наближених до передової.
Loading...
Load next