Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії

Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.

Компанія Disney призупинила весь бізнес у Росії - ліцензування контенту та продуктів компанії, роботу круїзних ліній, вихід журналу National Geographic та виробництво місцевого контенту.

Компанія Disney оголосила, що зупиняє весь свій бізнес у Росії через напад на Україну. Про це йдеться у заяві компанії.

Минулого тижня, після неспровокованого вторгнення Росії в Україну, ми оголосили, що зупиняємо випуск театральних фільмів у Росії та переглядаємо решту нашого бізнесу там. Враховуючи безперервний наступ на Україну та ескалацію гуманітарної кризи, ми робимо кроки, щоб зупинити всі інші види діяльності в Росії, — заявили в компанії.

Це включає ліцензування контенту та продуктів, діяльність Disney Cruise Line, журнал та тури National Geographic, виробництво місцевого контенту та роботу лінійних каналів.

Частину бізнесу компанія зупиняє негайно, але за деякими напрямками (лінійні канали та ліцензування деякого контенту) потрібен додатковий час через складність контрактів.

Нагадаємо, раніше ще один IT-гігант SAP зупинив бізнес в Росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Як евакуювати бізнес на захід Як евакуювати бізнес на захід
Як держава допомагає бізнесу перенести виробництва для відновлення роботи в західні регіони, скільки підприємств це вже зробили і з чим вони стикаються.
Інвестиційна війна: найбільші нафтосервісні компанії світу відмовились від Росії Інвестиційна війна: найбільші нафтосервісні компанії світу відмовились від Росії
Усі найбільші закордонні нафтосервісні компанії з "великої четвірки" заявили про припинення інвестицій у Росію на тлі військового вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next