"Тримає на плаву нашу економіку": у "Слузі народу" розповіли, як держава допомагатиме бізнесу під час війни

"Тримає на плаву нашу економіку": у "Слузі народу" розповіли, як держава допомагатиме бізнесу під час війни

Влада продовжує напрацьовувати план дерегуляції бізнесу під час війни, а також фіналізує законопроекти, які зменшать навантаження на наш бізнес. Усе це дозволить допомогти підприємствам, які продовжують працювати і сплачувати податки.

Про це повідомляє голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк у Facebook за підсумками візиту у Полтавську область.

Підтримка бізнесу під час війни - необхідність. Навіть легка промисловість дозволяє потужно збільшити кількість робочих місць (особливо надаючи роботу переселенцям), відтак - тримати на плаву нашу економіку. Відвідавши підприємство Premier Socks, переконалася: наш бізнес, маючи можливість працювати під час війни, не просто не зупиняє виробництво і сплачує податки, а й нарощує можливості, впроваджує енергоефективні заходи, підтримує армію і дарує людям гарні емоції своїми патріотичними дизайнами, - зазначила вона.

За словами голови партії, таких свідомих підприємств в Україні дуже багато, тому влада повинна всіляко їх підтримувати.

З актуальних питань, які турбують бізнес, - ПДВ, що сплачується при імпорті сировини та обладнання; продукція, що ввозиться в країну без розмитнення, а також брак кваліфікованих працівників.

Це вже не перший мій діалог з представниками бізнесу і впевнена, нам вдасться допомогти тим, хто допомагає Україні. Продовжуємо напрацьовувати план дерегуляції бізнесу під час війни, а також фіналізуємо законопроекти, які зменшать навантаження на наш бізнес, - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Meta запускає програму допомоги для відновлення економіки України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Loading...
Load next