Влада обіцяє відновити наслідки стихійного лиха на заході країни впродовж 12 днів

Влада обіцяє відновити наслідки стихійного лиха на заході країни впродовж 12 днів
Оскільки оцінка ліквідації наслідків негоди ще триває, точні дати початку робіт зможуть оприлюднити через 1-2 дні.Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Оскільки оцінка ліквідації наслідків негоди ще триває, точні дати початку робіт зможуть оприлюднити через 1-2 дні.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Глава МВС запевнив, якщо виділених коштів не вистачить, то Кабмін виділить ще необхідну суму.

Між іншим, 25 червня з метою робочого візиту президент України разом з міністром внутрішніх справ прибув на Прикарпаття.

Володимир Зеленський ствердив, що були виділені кошти на подолання наслідків негоди на Івано-Франківщині

Також президент розпорядження виділити з них 16 мільйонів гривень для ліквідації наслідків стихії в смт Ланчин, які будуть  спрямовані насамперед на відновлення дамб та берегоукріплення.

«Ми підтримуємо, ми одразу виділили гроші на всі такі місця. І далі, будь ласка, працюйте, щоб люди не чекали через бюрократичні схеми. Гроші пішли. Зараз найголовніше – допомогти людям», – наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в уряді розповіли, як розвиватимуть туризм в Україні зі стандартами ЄС. Про це розповіла голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів на зустрічі з віцепрем'єркою з європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
НБУ продасть на аукціоні майже 46 тонн виведених з обігу монет НБУ продасть на аукціоні майже 46 тонн виведених з обігу монет
Національний банк України вже 21 травня цього року планує виставити на аукціон брухту 45,8 тонни виведених з обігу українських монет номіналами 1, 2, 5, 10, 25, 50 копійок.
На підтримку бізнесу Львівщини виділять 18 млн грн
Програму підвищення конкурентоспроможності затвердила Львівська облрада.Вона передбачає:відшкодування за кредитами для малого бізнесу; підтримку підприємницької ініціативи учасників АТО (ОСС);додатк
Loading...
Load next