Після двох років онлайну: Економічний форум у Давосі відбудеться наприкінці весни

Після двох років онлайну: Економічний форум у Давосі відбудеться наприкінці весни
У січні 2021 року форум відбувся в онлайн-форматі.

22-26 травня 2022 року після дворічної перерви у Давосі відбудеться Всесвітній економічний форум. Це буде перша зустріч лідерів держав з початку пандемії Covid-19. Тему форуму окреслили так: "Працюємо разом, відновлюємо довіру".

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на WEForum.

Щорічна зустріч 2022 року запропонує світовим лідерам можливість підвести підсумки стану світу та сформувати партнерські відносини та політику на вирішальний період у майбутньому.

Уже стали відомі й головні теми порядку денного:

  • відновлення після пандемії;
  •  боротьба зі зміною клімату;
  •  побудова кращого майбутнього для роботи;
  •  прискорення капіталізму зацікавлених сторін;
  •  використання технологій Четвертої промислової революції.

Після всіх віртуальних зустрічей, що відбулися за останні два роки, лідери з політики, бізнесу та громадянського суспільства повинні знову зібратися особисто. Нам потрібно створити атмосферу довіри, яка справді потрібна для прискорення спільних дій і вирішення численних проблем, з якими ми стикаємося, — сказав Клаус Шваб, засновник і виконавчий голова Всесвітнього економічного форуму.

Під час Давоського порядку денного на 2022 рік глави держав, урядів і міжнародних організацій поділилися своїми пріоритетами на непростий рік попереду. Вони приєдналися до лідерів бізнесу та громадянського суспільства та розповіли про глобальні економічні перспективи, нерівність, здорове майбутнє, клімат і стійкість.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Світова економічна криза вже близько: на що першими зростуть ціни Світова економічна криза вже близько: на що першими зростуть ціни
Світ досі оговтується від світової фінансової кризи, куди його завела пандемія Covid-19. Проте невдовзі ми можемо зіткнутися із новою економічною проблемою.
Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео) Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео)
Вуличками Львова дедалі частіше можна зустріти відвідувачів із за кордону. Наразі ж здебільшого це – мешканці країн Перської затоки, які приїздять до міста Лева цілими сім’ями з близько 5-10 осіб або ж групами.
Єдиний медзаклад в Україні, де приймають малечу з covid-19 працює у Львові (відео) Єдиний медзаклад в Україні, де приймають малечу з covid-19 працює у Львові (відео)
Єдиний медзаклад на Львівщині, де нині приймають малечу з covid-19. Наразі тут перебуває 36 пацієнтів віком до 5 років.
Loading...
Load next